OLIMP IMPEX este o companie înființată în anul 1992 cu sediul în Oradea. Prezentă de mai mult de 25 de ani pe piața de profil din NV României, are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor metalice obţinute prin deformare plastică, spre exemplu:

 • Sisteme de tablă tip țiglă (inclusiv accesorii ale sistemului de acoperiş) din tablă zincată prevopsită într-o gama variată de modele, dimensiuni şi culori;
 • Sisteme de colectare a apelor pluviale (jgheaburi, burlane și accesorii pentru sistem de scurgere a apei);
 • Tablă cutată zincată și prevopsită (profile pentru pereţi, profile pentru acoperişuri);
 • Profile metalice: tip C și Z, pentru sisteme din gipscarton, tip armatură pentru tâmplarie PVC și diverse alte profile metalice îndoite;
 • Țevi și oțeluri late amprentate.

De asemenea, pentru a răspunde cât mai complet cerinţelor variate ale clienţilor, societatea distribuie şi comercializează: 

 • Tablă zincată, decapată (laminată la rece), neagră (laminată la cald), striată, perforată, de ALU;
 • Ţevi pătrate, rectangulare și rotunde pentru construcții;
 • Oţel beton, plasă sudată, plasă de sârmă zincată, panou de gard bordurat;
 • Europrofile, corniere, oţel lat, rotund, pătrat.

Portofoliul include un număr mare de produse metalurgice, într-o gamă foarte diversificată, fabricate de către cei mai importanți producători interni și externi de renume din Austria, Bulgaria, Cehia, Italia, Macedonia, Polonia, Rusia, Slovacia, Turcia, Ucraina, Ungaria, etc. 

De-a lungul anilor, compania a investit constant în utilaje şi facilități moderne de producție, în depozite și în dezvoltarea și calificarea angajaților săi. Implementarea și aplicarea eficientă a sistemului de management ISO 9001, garantează calitatea serviciilor și a produselor oferite de Olimp Impex. Echipa noastră de vânzări este în permanență la dispoziția dvs., oferindu-vă serviciile de consultanță tehnică necesară. 

Ca urmare a achiziției de utilaje performante, vă oferim de asemenea, servicii de:

 • Debitare cu jet de apă în diferite forme geometrice și altele mult mai complexe (începând de la diverse piese industriale și până la obiecte de design) din orice tip de material, cu grosime de până la 100mm;
 • Îndoirea tablelor după dimensiuni, roluire țevi, perforare tablă în diferite forme geometrice;
 • Debitare tablă subțire din rulouri la lungimile solicitate, debitare coli de tablă cu grosime până la 10mm și a altor produse metalurgice.

Firma se află într-un continuu proces de extindere, care s-a materializat prin deschiderea mai multor puncte de lucru; rețeaua comercială formată din cele 6 puncte de lucru, care cuprinde spaţii de producţie şi depozitare acoperite, platforme exterioare, dotate cu cele mai performante utilaje de manipulare, este susținută de parcul logistic propriu. Putem livra produsele pe care le comandaţi fie la unităţile dvs. proprii de desfacere, fie pe şantierul de construcție sau la unitatea de producție.

Strategia noastră este construirea și menținerea pe termen lung a unor relaţii durabile cu partenerii noștri. Avem convingerea că vom reuși să devenim unul dintre partenerii dvs. de încredere. 

Cu stimă,
Echipa OLIMP IMPEX